01

OCT
START HERINSCHRIJVINGEN 1 JUNI!
Beste ouders,

Vanwege werken aan Stamhoofd zullen de HERINSCHRIJVINGEN voor bestaande leden pas openen op 1 JUNI in plaats van 18 MEI!

Onze excuses voor het ongemak,
Alvast bedankt voor het begrip
14

SEP
DATUM MOSSELSOUPER 2024
Save the date !! Mosselsouper 2024, 14 september. We zien jullie daar graag!
04

NOV
VERGADERINGEN 4-5 NOVEMBER
Door de storm van deze week is het lokaal in de Cederlaan even buiten gebruik. ALLE vergaderingen gaan dit weekend door in ons scoutslokaal in de Badgodesberglaan!
16

SEP
INSCHRIJVINGEN MOSSELSOUPER 2023 ZIJN GEOPEND!
Vanaf nu kunnen jullie zich inschrijven om op 16 september heerlijke mosselen te komen eten! Neem al jullie vrienden en familie mee want het gaat weer een spetterende editie worden! Klik hier om je in te schrijven: inschrijven
Tot dan!!
09

SEP
Start Scoutsjaar 23-24
Beste ouders

Jullie kinderen zijn opnieuw meer dan welkom vanaf de overgang op zaterdag 9 september 2023. Hiermee start het nieuwe scoutsjaar! Nieuwe leden zijn welkom vanaf de week erna. Meer info vindt u in de zwamber van elke tak.

Stevige linker
18

MAY
INSCHRIJVINGEN 2023-2024
Herinschrijving bestaande leden: vanaf donderdag 18 mei, 9u

Als ouder van een bestaand lid ontvangt u een email vanuit stamhoofd met een link om opnieuw in te schrijven. Ook nieuwe broers en zussen van bestaande leden kunnen op dat moment al inschrijven.

Belangrijk:
- Dank om bij herinschrijving de fiche van je kind na te kijken en alle gevraagde gegevens aan te vullen of aan te passen.
- Gelieve geen nieuwe account te maken voor de herinschrijving of de inschrijving van broers/zussen, vertrek vanuit de link in de ontvangen email.
- De voorrangsperiode eindigt op zaterdag 24 juni. Tot die datum hebben bestaande leden voorrang bij de inschrijvingen tov nieuwe leden. Deze voorrang geldt ook voor (nieuwe) broers en zussen van bestaande leden. Gezien de ledenbeperking in bepaalde takken (zeker kapoenen, kabouters en welpen), raden we jullie aan zeker jullie kind(eren) opnieuw in te schrijven tegen ten laatste op zaterdag 24 juni.

Inschrijving nieuwe leden: vanaf zaterdag 1 juli, 10u.
Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf zaterdag 1 juli, 10u, via stamhoofd.
Als de tak volzet is zal je kunnen inschrijven op een wachtlijst.

Opgelet: nieuwe leden met broer(s) en/of zus(sen) ingeschreven in 2022-2023 kunnen inschrijven via voorrangsregel vanaf donderdag 18 mei. Gebruik hiervoor zeker dezelfde account als die van de oudere kinderen die al lid zijn.

Ter info: de inschrijving in een specifieke tak is niet definitief. Soms kan de leiding nog bepaalde wijzigingen doorvoeren bij het begin van het scoutsjaar en leden in een andere tak van dezelfde leeftijdsgroep inschrijven. Scouts Groeninge is de op één na grootste scoutsgroep van Vlaanderen en dat brengt met zich mee dat bijna alle takken ontdubbeld zijn. Soms ontstaan er onevenwichtige verhoudingen in het aantal leden tussen takken en moeten er verschuivingen gebeuren om de goede werking van de takken en de groep te garanderen.
01

JAN
Oudere berichten
Indien u oudere nieuwtjes wenst terug te vinden, kan u altijd mailen naar de webmasters.